Cameratan startar igen!

Efter en vår utan musik är det skönt att börja se lite ljusglimtar i mörkret. Det verkar som om vi kommer kunna ha konserter igen, och det är väldigt välkommet!

Då orkesterns på sitt årsmöte i våras beslöt att på prov göra om sin form lite så kommer höstens projekt att vara lite annorlunda mot som brukligt.

Istället för att ha repetitioner varje vecka och två projekt varje termin kommer orkestern i år ha ett kortare intensivt projekt i slutet av hösten som utmynnar i vår traditionella julkonsert den 11 december i Christinae kyrka (Tyska Kyrkan). Repetitioner kommer troligen vara den 25 nov, 2 dec, 6 dec (ännu inte helt klart) och 9 dec. Dvs 3 ordinarie rep och ett helgrep. Dock kommer noter komma ut mycket tidigare så att alla kan komma förberedda till första repet. 🙂 Musik som kommer vara med är bl.a. Corelli Julkonsert, Julaftonssvit av Gade och blandad härlig julmusik i stråkskrud. Mer program kommer allt eftersom och när man anmäler sig fås en inbjudan till vår dropboxmapp med noter.

Vi hoppas på att många både gamla och nya stråkmusiker vill vara med oss på detta projektet. Man anmäler sig senast 2 oktober till dirigent@cameratgothia.se och betalar in medlemsavgiften på 200kr senast när projektet börjar.

Välkomna till ännu ett härligt musikprojekt!

Emanuel, dirigent

september 4, 2020
  • Vi söker Medlemmar

    Spelar du ett stråkinstrument? Tveka inte! Kontakta oss nu!


    Vill du ta med dig en kompis gratis på konserten? - Bli stödmedlem.